آشنایی با خوشمزه ترین و معروف ترین غذاهای فرانسوی!
به گزارش علیرضا و محسن، معروف ترین غذاهای فرانسوی
دلایل زیادی فرانسه را به یکی از محبوب ترین کشورهای جهان تبدیل نموده و یکی از این دلایل بدون شک غذاهای فرانسوی است. غذاها و همین طور دسرها و شیرینی های خوشمزه و معروف فرانسوی در سرتاسر جهان معروفیت و محبوبیت پیدا نموده اند و سرآَشپزهای این کشور به علت مهارت و تبحرشان در آشپزی معروفند. فرانسه غذاهای بسیار زیادی دارد و در هر شهر و منطقه ای می توان غذاهای بسیار خوشمزه ای را پیدا کرد. با این حال در این مطلب قصد داریم بعضی از معروف ترین غذاهای فرانسوی را به شما معرفی کنیم. اگر قصد سفر به فرانسه و شهر زیبای پاریس را دارید پیشنهاد می کنیم این غذاها را در طول سفرتان امتحان کنید و طعم لذیذ و فرانسوی آن ها لذت ببرید. در ادامه با خبرنگاران همراه باشید.
سوپ پیاز | Soupe à loignon
اگر تا به حال سوپ پیاز فرانسوی را امتحان ننموده باشید احتمالا تعجب می کنید که چرا چنین سوپی باید در فهرست برترین و معروف ترین غذاهای فرانسوی قرار داشته باشد. اما وقتی آن را برای اولین بار امتحان کنید کاملا متوجه علت آن می شوید. سوپ پیاز ترکیبات ساده ای دارد و از ترکیب پیاز کاراملی شده و آب گوشت یا مرغ تهیه می گردد که در خاتمه روی آن کمی پنیر آب شده و تست برشته شده با کره و سیر قرار می دهند. طعم بی نظیر این سوپ از پیاز کاراملی شده، کره و سیر حاصل می گردد و سوپ پیاز ساده را به سوپی واقعا خوش طعم و فرانسوی تبدیل می نماید. در رستوران های پاریس سوپ پیاز را اغلب به عنوان پیش غذا سرو می نمایند، هرچند استفاده از پنیر، کره و نان تست آن را به شامی سبک و خوشمزه هم تبدیل می نماید. یک بار برای همواره این سوپ را امتحان کنید تا دیگر پیاز را دست کم نگیرید و متوجه شوید که با پیاز چه سوپ لذیذ و خوشمزه ای می توان درست کرد!
استیک فریت | Steak-frites
استیک هواداران زیادی در سرتاسر دنیا دارد و هر نوع آن لذیذ است، چه برسد به استیک فرانسوی! استیک فریت در حقیقت استیک به همراه حجم زیادی سیب زمینی سرخ نموده است و در سرتاسر اروپا و دنیا معروف و مشهور است. این یکی از پرهوادارترین و معروف ترین غذاهای فرانسوی است و پیشنهاد می کنیم در سفر به این کشور حتما و حتما آن را امتحان کنید. در رستوران های پاریس می توانید استیک فریت را سفارش بدهید و از لذیذترین و خوش طعم استیک پاریس لذت ببرید. از طرفی سیب زمینی سرخ نموده های فرانسه معروف هستند و اصلا آن را به نام فرنچ فرایز می شناسند. بنابراین می توانید خوش طعم ترین، تردترین و برشته ترین سیب زمینی سرخ نموده دنیا را هم در زادگاه آن یعنی پاریس امتحان کنید. ترکیب استیک با سیب زمینی این غذا را به یکی از معروف ترین غذاهای فرانسوی تبدیل نموده است.
کیش لورن | Quiche Lorraine
یکی دیگر از معروف ترین غذاهای فرانسوی غذایی بسیار لذیذ، پنیری و وسوسه برانگیز به نام کیش لورن است. این غذا از ترکیب تخم مرغ، شیر یا خامه و پنیر و گوشت، ماهی یا سبزیجات تهیه می گردد و به علت استفاده از خامه و پنیر بسیار لذیذ و خوشمزه است. بنابراین در فرانسه می توانید انواع مختلف کیش را مشاهده کنید و با توجه به ذائقه و سلیقه تان نوع موردنظرتان را سفارش بدهید. کیش لورن در واقع در منطقه لورن فرانسه ابداع شده و به همین علت هم آن را کیش لورن می نامند. در رستوران های پاریس می توانید انواع کیش لورن که با ماهی تن، بیکن و ژامبون، سالمون، سبزیجات و .. تهیه شده اند را نوش جان کنید. این غذا طرز تهیه بسیار ساده ای دارد و به علت طعم بی نظیر و تنوع بالایی که دارد هواداران بسیار زیادی پیدا نموده است.
حلزون | Escargots
غذاهای فرانسوی که در بالا ذکر کردیم همگی جزء غذاهای خوشمزه ای هستند که با هر ذائقه و سلیقه ای جور در می آیند. اما حالا می خواهیم یکی از محبوب ترین و معروف ترین غذاهای فرانسوی را به شما معرفی کنیم که کمی خاص و غیرمعمول است: حلزون یا اسکارگو! شاید به نظرتان خوردن حلزون اصلا ایده خوبی برای غذا نباشد، اما به هرحال فرانسوی ها ثابت نموده اند که با این موجودات کوچک هم می توان غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه تهیه کرد. بنابراین اگر می خواهید به سبک یک پاریسی اصیل غذا بخورید بهتر است این حلزون ها را هم امتحان کنید. برای تهیه این غذا حلزون ها را با سیر، کره و جعفری تفت می دهند و معمولا به عنوان استارتر یا پیش غذا سرو می نمایند.
کسوله | Cassoulet
کسوله یک نوع خوراک است که از ترکیب لوبیا سفید با انواع گوشت (بره، مرغ، غاز، سوسیس و اردک و ..) و سبزیجات دیگر تهیه می گردد. این غذا یکی از معروف ترین غذاهای فرانسوی است و معمولا در فصول سرد سال و به عنوان یک شام داغ و خوشمزه سرو می گردد. خاستگاه اصلی کسوله منطقه ها جنوبی فرانسه است و به ویژه در شهرهای تولوز و کارکاسون محبوبیت زیادی دارد. نام این غذا از ظرف خاصی که در آن تهیه می گردد (کسول) گرفته شده و در روش سنتی در همین قابلمه طبخ می شده است. مواد مختلف مثل لوبیا سفید، گوشت و سبزیجاتی مثل سیب زمینی، رب گوجه فرنگی، سوسیس و … را در قابلمه می ریزند، به آن کمی آب اضافه می نمایند و بعد اجازه می دهند تا با حرارت بسیار ملایم و به مدت زمان طولانی بپزد و آماده گردد. در حقیقت راز خوشمزگی این غذا در مدت زمان زیاد طبخ آن است که باعث می گردد مزه تمام مواد به خورد یکدیگر برود و خوراکی بسیار لذیذ، مقوی و خوش طعم به وجود بیاید. اگرچه کسوله را در تمام فصول سال می توان خورد اما با توجه به ماهیتش در ماه های سرد سال بیشتر می چسبد و هوادار دارد.
صدف یا مول فریت | Moules Fritte
اگر به غذاهای دریایی علاقه دارید پیشنهاد می کنیم یکی دیگر از محبوب ترین و معروف ترین غذاهای فرانسوی را هم امتحان کنید. فرانسوی ها به خوردن صدف بسیار علاقه دارند و آن را به صورت های مختلف تهیه می نمایند. مول فریت به معنای صدف مزه دار شده و پخته همراه با سیب زمینی سرخ نموده فرانسوی است! (بله، فرانسوی ها به سیب زمینی سرخ نموده هم علاقه زیادی دارند و آن را در کنار اغلب غذاهایشان سرو می نمایند!) بسیاری از شهرهای فرانسه در ساحل قرار دارند و به همین علت غذاهای دریایی مثل ماهی و صدف نقش پررنگی در آشپزی فرانسه دارد. صدف یا مول فریت غذایی ساده، سریع و فست فودی است و آن را به عنوان پیش غذا، میان وعده یا اسنک می توان میل کرد. گوشت صدف را با سیر، موسیر، جعفری و کمی خامه و کره مزه دار می نمایند و همراه با نان تست فرانسوی و حجم زیاد و رضایت بخشی از سیب زمینی سرخ نموده سرو می نمایند.
فوندوی پنیر | Cheese Fondue
پنیرهای فرانسه در سرتاسر دنیا معروفیت دارد و گفته می گردد که حدود 100 نوع پنیر در این کشور تهیه می گردد. بنابراین اگرچه پنیر یک غذای کامل حساب نمی گردد اما جا دارد که در فهرست خوشمزه ترین غذاهای فرانسوی به پنیر هم اشاره کنیم. فوندوی پنیر یک میان وعده و میان وعده فوق العاده لذیذ و خوشمزه است که مطمئنا عاشق آن می شوید. فوندوی پنیر در واقع خاستگاه سوئیسی دارد، اما در فرانسه و کشورهای دیگر هم بسیار محبوب و پرهوادار است. برای تهیه این غذا پنیر یا پنیرهای مختلف را در قابلمه می ریزند و روی حرارت ملایم قرار می دهند تا پنیر کاملا آب گردد. بعد آن را به همان صورت داغ سرو می نمایند و تکه های نان را داخل پنیر فرو می نمایند و این لقمه بهشتی را نوش جان می نمایند! در حقیقت، فوندوی پنیر همان نان و پنیر است، اما نه هر نان و پنیری! تنها کافیست به تصویر این غذا نگاه کنید تا متوجه شوید با چه چیز لذیذ و پنیری و خوشمزه ای روبرو هستید.
راتاتویی | Ratatouille
راتاتویی یک غذای بسیار ساده، گیاهی و خوشمزه است که با ذائقه ما ایرانی ها کاملا سازگار است. راتاتویی که یکی از محبوب ترین و برترین غذاهای فرانسوی است در حقیقت ترکیب حلقه های بادمجان، گوجه و کدو سبز و سبزیجات دیگر تهیه می گردد. خاستگاه اصلی این غذای ساده و خوشمزه شهر نیس است، اما امروزه در تمام نقاط فرانسه این غذا مصرف می گردد و رایج است. راتاتویی را با سبزیجات مختلف می توان تهیه کرد و آن را به شکل های مختلف می توان سرو کرد. اما شکل مدرن تر راتاتویی که در سرتاسر دنیا معروفیت پیدا نموده است از چینش حلقه بادمجان، گوجه، سیب زمینی، پیاز، کدو سبز، فلفل دلمه و سیر و رب و ادویه جات تهیه می گردد. چیدن حلقه های سبزیجات باعث ظاهر زیبا و رنگارنگ این غذا می گردد و آن را وسوسه برانگیزتر و اشتهابرانگیزتر هم می نماید. اگر در پی یک غذای گیاهی، سبک و خوشمزه و مقوی هستید راتاتویی پیشنهاد بسیار خوبی به نظر می رسد.
منبع: discoverwalks.com
منبع: الی گشت