پنیر ویلی چیست؟ همراه کاربردها، فواید و مضرات
به گزارش علیرضا و محسن، پنیر ویلی چیست؟ اگر این سوال برای شما هم مطرح است، توصیه می کنیم جهت دریافت پاسخ سوال خود با مجله خبرنگاران مارکت همراه شوید. پنیر، ماده ای غذایی ست که به علت داشتن مواد مغذی، برای سلامتی مفید است. داشتن ویتامین و انواع باکتری مفید در پنیر باعث می شود تا این ماده غذایی در فرایند هضم غذا کمک بسکمک به روده کند.
در این بین برخی از پنیرها به علت دارا بودن طعم و خواص متعدد، به راحتی توانسته اند در سفره ایرانی ها جای گیرند؛ به همین علت تصمیم گرفتیم به سوال بسیاری از افراد که پنیر ویلی چیست و علت نامگذاری پنیر ویلی چیست، پاسخ دهیم.
پنیر ویلی چیست و چگونه تهیه می شود
در پاسخ به این سوال که پنیر ویلی چیست، باید اشاره کنیم که پنیر ویلی یکی از انواع پنیرهای خامه ای موجود در جهان است. در فرآیند تولید پنیر ویلی از پودر خامه استفاده نمی شود؛ بلکه روش تهیه این پنیر با بالابردن غلظت شیر است.
برخورداری از این ویژگی در پنیر خامه ای ویلی، سبب شده است تا این این نوع پنیر دارای ارزش غذایی بالاتری نسبت به سایر پنیرها باشد. پنیر ویلی از دسته پنیرهای با خاصیت ترکیب و پخش شوندگی راحت است و شما می توانید به راحتی این پنیر را با سایر مواد غذایی ترکیب کنید.
حتما بخوانید: پنیر سفید چیست؟
ویژگی های پنیر ویلی چیست؟
وجود برخی از ویژگی ها در ساختار پنیر خامه ای ویلی، آن را به یکی از گزینه های مناسب جهت استفاده در وعده صبحانه و ترکیب در سایر مواد غذایی مانند انواع دسرها و چیزکیک ها تبدیل کرده است. در ادامه با این ویژگی ها آشنا می شویم.
- چربی بالا و کنترل شده
- اندازه شوری کم
- بافت نرم
- سرشار از فسفر و انواع ویتامین
- قابل استفاده در پخت وپز
- سرشار از پروتئین و کلسیم
- طعم خوب و ملایم
علت نامگذاری پنیر ویلی چیست؟
احتمال دارد بارها به سوپرمارکت یا مراکز خرید مراجعه کرده و این سوال را از خودتان پرسیده اید که عکس روی پنیر ویلی کیست؟ برای پاسخ به این سوال و بررسی تاریخچه پنیر ویلی با مجله علیرضا و محسن مارکت همراه شوید.
در سال 1873 شخصی به نام ویلیام لارنس در یک کارخانه لبنیات در چستر نیویورک توانست اولین پنیر خامه ای چستر را تولید کند. لارنس اولین شخصی بود که پنیر را به شکل مستطیل درآورد و آن ها را به صورت تکه های مستطیلی شکل و بسته بندی شده به بازار شهر نیویورک فرستاد. لارنس 4 سال بعد از تولید این پنیر خامه ای تصمیم گرفت آن را به تولید انبوه برساند. در ابتدا لارنس تنها روزانه دو جعبه از پنیر را تولید می کرد؛ ولی در زمان مرگ وی در سال 1911 کارخانه او روزانه قادر بود بیش از 2 هزار جعبه پنیر ویلی را روانه بازار کند.
محبوبیت بالای این پنیر در بین مصرف کنندگان باعث شد تا در سال 1879 یکی از تاجران نیویورکی با ویلیام لارنس وارد توافق شود که نتیجه این توافق، توزیع پنیر لارنس با نام پنیر خامه ای فیلادلفیا در سراسر آمریکا شد. علاقه شدید مردم آمریکا به پنیر ساخته شده از طریق ویلیام لارنس سبب شد تا این پنیر را پنیر ویلی بنامند.
در اواسط دهه 1880 پنیر خامه ای وارد غذاهای یهودیان شهر نیویورک شده بود. یهودیان ساکن آمریکا از پنیر خامه ای روی شیرینی ها استفاده می کردند.
لارنس و عملیات پنیرسازی او تاثیر بسیاری بر اقتصاد چستر و کارخانه های خامه سازی گذاشت. او بسیاری از ساکنان منطقه را استخدام و شیر محلی را جهت استفاده در تولیدات خود انتخاب کرد. ویلیام لارنس اهمیت بسیاری به منطقه ای که در آن سکونت داشت قائل بود و در ساماندهی روستای چستر، آتش نشانی و سیستم آب آن نقشی اساسی داشت.
او به علت راحتی در حمل و نقل محصولات تولیدشده از طریق کارخانه، به ساخت وساز و بازسازی جاده های منتهی به چستر پرداخت. 17 سال بعد از مرگ لارنس شخصی به نام کرافت، مالکیت کارخانه او را خریداری کرد و محصولات او را با همان نام قبلی در اختیار مشتریان قرار داد.
فواید سلامتی پنیر ویلی چیست؟
تمامی پنیرهای موجود در سراسر جهان به علت این که از شیر تهیه می شوند منبعی غنی از مواد مغذی هستند و می توانند به عنوان یکی از مواد غذایی مفید در سبد رژیم غذایی افراد قرار گیرند؛ اما عامل منحصربه فرد بودن پنیر ویلی چیست؟ پنیر ویلی حاوی اندازه زیادی مواد مغذی ضروری مانند کلسیم، ویتامین B12 و ویتامین A است.
پنیر ویلی به علت داشتن اندازه بالایی از پروتئین، به عنوان یکی از منابع غنی پروتئین به شمار می رود. این پنیر در مقایسه با سایر پنیرهای خامه ای، به علت اندازه چربی بیشتری که دارد، بافت آن به صورت متراکم است.
حتما بخوانید: طرز تهیه 4 نوع پروتئین بار خانگی، رژیمی و ورزشکاری
کاربردهای آشپزی پنیر ویلی چیست؟
تا به این قسمت با تاریخچه پنیر ویلی و فواید آن آشنا شدیم؛ اما اگر می خواهید بدانید کاربردهای آشپزی پنیر ویلی چیست با ما همراه شوید. پنیر ویلی به علت دارا بودن چربی بالا، به خودی خود خوش مزه است؛ اما هنگامی که با سایر مواد غذایی ترکیب می شود، طعم های منحصربه فردی را به ارمغان می آورد. می توان از ترکیب این پنیر با مواد غذایی مختلف مانند کراکر، انواع مختلف سبزیجات خام و نان ها، میان وعده ای لذیذ تهیه کرد.
توصیه می کنیم جهت افزایش طعم و لذت چیزکیک و تیرامیسوهای خانگی، از این پنیر به عنوان جایگزین پنیر ماسکارپونه استفاده کنید. همچنین پنیر ویلی جایگزین مناسبی برای کره هنگام تهیه کیک و کلوچه است؛ یعنی شما می توانید از این پنیر که دارای اندازه پروتئین بالاتری ست به جای کره استفاده کنید.
مسائل بالقوه مصرف پنیر ویلی چیست؟
بعد از بررسی طعم لذیذ و مواد غذایی موجود در این پنیر، ممکن است با خود فکر کنید که مسائل بالقوه مصرف پنیر ویلی چیست؟ جهت پاسخ به این سوال، مسائلی را که احتمال می دهیم با مصرف پنیر ویلی شما را به چالش وادار کنند، مورد بررسی قرار می دهیم.
بیماری قلبی
پنیرهای خامه ای به علت داشتن اندازه چربی بالا، یک محصول لبنی پرچرب محسوب می شوند. طبق مطالعات اجرا شده در هاروارد، مصرف لبنیات پرچرب خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را افزایش می دهند. به همین علت توصیه می شود لبنیاتی که دارای چربی بالا هستند، به صورت محدود مصرف شوند؛ چرا که مصرف زیاد این مواد احتمال ابتلا به بیماری های قلبی را 24 الی 28 درصد افزایش می دهند.
ریسک ابتلا به بیماری دیابت
اگر به جدول ارزش غذایی پنیر ویلی نگاهی بیندازیم متوجه اندازه قند زیاد موجود در این پنیر خواهیم شد. پس اگر می خواهید با تغذیه ای سالم، خطر ابتلا به بیماری دیابت را کاهش دهید، با دقت بیشتری اندازه پنیر ویلی مصرفی خود را انتخاب کنید.
حتما بخوانید: اصول تغذیه دیابتی ها چگونه است؟
سخن پایانی
همان طور که اشاره کردیم، پنیر یکی از فرآورده های لبنی مفید در سبد غذایی ست که به علت برخورداری از اندازه بالایی از کلسیم، نقش مهمی را در جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان ایفا می کند؛ اما مانند هر ماده غذایی دیگری، مصرف بالای آن باعث ایجاد ریسک هایی در سلامتی شما می شود.
این محصول به صورت پنیر ویلی یک کیلویی، 350 گرمی و 100 گرمی در فروشگاه های مواد غذایی موجود است. آیا شما تا به امروز از این پنیر استفاده کرده اید؟ در چه غذاهایی آن را به کار برده اید؟ تجربیات خود را با ما در میان بگذارید.
منبع: اسنپ مارکت