اعطای نشان ایمنی به فراوری کنندگان مواد غذایی

به گزارش علیرضا و محسن، مدیر کل فراورده های غذایی گفت: 10 شرکت فراوری نماینده مواد غذایی نشان ایمنی و سلامت دریافت می نمایند

اعطای نشان ایمنی به فراوری کنندگان مواد غذایی

دکتر فرامرز خداییان در مراسم همایش روز جهانی غذا با اشاره به اینکه این روز هر ساله با یک شعار منحصر به فرد در تمام جهان گرامی داشته می گردد، اظهار کرد: مضمون شعار سال جاری روز جهانی غذا کوشش برای این است که کسی در جهان گرسنه نباشد و به غذای کافی، ایمن و مغذی دسترسی داشته باشد.

وی اضافه کرد: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از سال 86 نشان ایمنی غذا را به شرکت هایی اعطا می نماید که مطابق با دستورالعمل های لازم نشان ایمنی فعالیت می نمایند.

مدیرکل امور غذایی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: معیارهای دریافت این نشان عدم وجود مواد اضافه کردنی شیمیایی و مصنوعی، حداقل مقدار کالری، کاهش عوامل خطر در مواد غذایی مانند اسیدهای چرب ترانس، قند و نمک، استفاده از مواد اضافه کردنی طبیعی، ارتقاء ایمنی فرآورده های غذایی، فراوری فرآورده های عاری از سموم قارچی و آلودگی های بیولوژیک و غیره و کاهش 50 درصدی مواد غذایی فراوریی فلزات سنگین است.

علیرضا و محسن علمی پزشکی بهداشت و درمان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "اعطای نشان ایمنی به فراوری کنندگان مواد غذایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اعطای نشان ایمنی به فراوری کنندگان مواد غذایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید