3 طرز تهیه پودینگ برنج با طعم هلو با کمپوت هلو و هلو تازه

به گزارش علیرضا و محسن، پودینگ برنج با طعم هلو یک دسر خوشمزه و مقوی برای بزرگسالان و یک غذای مفید برای نوزادان بالای 8 ماه است. معمولاً طرز تهیه پودینگ برنج با طعم هلو برای بچه ها زیر 1 سال کمی با دسری که برای بزرگسالان آماده می گردد فرق دارد. اما پودینگ برنج با طعم هلو چطور آماده می گردد؟ آیا چیزی در خصوص روش تهیه پودینگ برنج با کمپوت هلو می دانید؟ در این مقاله از سرویس در می توانید با نحوه درست کردن پودینگ برنج با طعم هلو به چند روش مختلف را یاد بگیرید.

3 طرز تهیه پودینگ برنج با طعم هلو با کمپوت هلو و هلو تازه

طرز تهیه پودینگ برنج با طعم هلو

مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه

مدت زمان پخت و انتظار: 60 دقیقه

مواد لازم برای تهیه پودینگ برنج با طعم هلو

  • برنج پخته شده: 3 لیوان فرانسوی دسته دار
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • شیر کم چرب: 2 لیوان فرانسوی دسته دار
  • ماست: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
  • هلو: 1 عدد
  • عسل: 1/2 لیوان فرانسوی دسته دار
  • کشمش: 1/3 لیوان فرانسوی دسته دار
  • دارچین: 1/2 قاشق چای خوری
  • وانیل: 1/2 قاشق چای خوری

مراحل طرز تهیه پودینگ برنج با طعم هلو

پودینگ برنج یک دسر فوق العاده خوشمزه و مقوی برای عصرهای زمستانی است که عطر و طعم بی نظیری دارد و بسیار سالم و مغذی است. در ادامه می توانید با مراحل تهیه پودینگ برنج با طعم هلو آشنا شوید.

مرحله اول؛ روشن کردن فر

در اولین مرحله از طرز تهیه پودینگ برنج با طعم هلو باید فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کنید و اجازه دهید تا زمان آماده شدن مواد پودینگ برای چند دقیقه گرم گردد.

مرحله دوم؛ ترکیب کردن مواد پودینگ

در این مرحله باید تخم مرغ ها را همراه با شیر، وانیل و عسل در یک ظرف بریزید و با مخلوط کن ترکیب کنید. زمانی که مواد به خوبی میکس شدند، می توانید برنج پخته شده و کشمش را اضافه کنید و سپس با قاشق هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند.

مرحله سوم؛ قرار دادن پودینگ برنج در فر

بعد از ترکیب کردن مواد پودینگ در این مرحله از طرز تهیه پودینگ برنج باید یک ظرف پیرکس را چرب کنید و مواد پودینگ را در آن بریزید. سپس ظرف را برای 40 دقیقه در فر قرار دهید.

مرحله چهارم؛ آماده شدن پودینگ

در مدت 40 دقیقه ای که پودینگ برنج در فر قرار گرفته است، دو بار درب فر را باز کنید و پودینگ را با قاشق هم بزنید. سپس دوباره تا پختن کامل در فر بگذارید. زمانی که پودینگ پخت آن را از فر خارج کنید و صبر کنید تا سرد گردد.

مرحله پنجم؛ سرو کردن پودینگ برنج هلویی

بعد از این که پودینگ برنج با طعم هلو سرد شد، هلو را میکس کنید و با ماست ترکیب نمایید. می توانید اندازهی عسل نیز به آن اضافه کنید تا ماست هلوی شما شیرین تر گردد. حالا ماست هلو را همراه با دارچین به پودینگ اضافه کنید. می توانید این پودینگ را هم به صورت داغ و هم سرد سرو کنید.

طرز تهیه پودینگ برنج با کمپوت هلو

مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه

مدت زمان پخت: 30 دقیقه

مواد لازم برای تهیه پودینگ برنج با کمپوت هلو

  • زرده تخم مرغ: 3 عدد
  • شکر: 1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
  • نمک: 1/4 قاشق چای خوری
  • شیر پرچرب: 1/5 لیوان فرانسوی دسته دار
  • کمپوت هلو خرد شده: 2/5 لیوان فرانسوی دسته دار
  • جوز هندی: 1/4 قاشق چای خوری
  • دارچین: 1/4 قاشق چای خوری
  • برنج پخته شده: 1/5 لیوان فرانسوی دسته دار

مراحل طرز تهیه پودینگ برنج با طعم هلو

اگر به هلوی تازه دسترسی ندارید و یا دوست دارید برای درست کردن پودینگ برنج با طعم هلو از بهره ببرید، این روش تهیه مخصوص شما است. در ادامه می توانید با روش آماده کردن پودینگ برنج با طعم هلو و با استفاده از کمپوت هلو آشنا شوید.

مرحله اول؛ میکس کردن مواد پودینگ

در اولین مرحله از درست کردن پودینگ برنج با طعم هلو به این روش باید زرده های تخم مرغ را همراه با شکر و نمک در ظرفی بریزید و با همزن مخلوط کنید. بعد از این که مواد به خوبی میکس شدند، شیر و هلو را اضافه کنید و دوباره مواد را ترکیب کنید.

مرحله دوم؛ حرارت دادن مواد پودینگ

حالا ترکیب میکس شده را داخل ظرف پیرکس بریزید و روی بخار کتری قرار دهید و مدام هم بزنید تا مواد پودینگ کاملاً داغ گردد. سپس آن را از روی حرارت بردارید.

مرحله سوم؛ آماده کردن پودینگ برنج

در آخرین مرحله از طرز تهیه پودینگ برنج با طعم هلو، باید برنج را با ترکیب آماده شده مخلوط کنید سپس اندازهی جوز هندی و دارچین به آن اضافه کنید و دسر را به صورت سرد سرو کنید. برای تزیین این دسر بهتر است از تکه های کمپوت هلو بهره ببرید.

طرز تهیه پودینگ برنج با طعم هلو و خامه

مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه

مدت زمان پخت: 30 دقیقه

مواد لازم برای تهیه پودینگ برنج با طعم هلو و خامه

  • برنج: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
  • هل: 3 عدد
  • هلو میکس شده: 1 عدد
  • گلاب: 1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
  • نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری
  • شکر: 1/2 لیوان فرانسوی دسته دار
  • خامه: 100 گرم
  • شیر: 1 لیتر

مراحل طرز تهیه پودینگ برنج با طعم هلو

یک روش دیگر برای تهیه پودینگ برنج با طعم هلو این است که در این دسر از نشاسته ذرت و خامه نیز بهره ببرید. در ادامه این بخش می توانید با روش درست کردن پودینگ برنج با طعم هلو و خامه آشنا شوید.

مرحله اول؛ آماده کردن برنج

در اولین مرحله از روش تهیه پودینگ برنج با طعم هلو و خامه باید برنج را بشویید و برای حدود 2 ساعت در ترکیب آب، هل و گلاب قرار دهید تا خیسانده گردد و طعم بگیرد. بعد از 2 ساعت حدود 5 لیوان آب به برنج اضافه کنید و آن را با شعله ملایم روی گاز قرار دهید تا برنج کاملاً پخته و نرم گردد.

مرحله دوم؛ ترکیب کردن مواد پودینگ

در این مرحله باید نشاسته ذرت را با شکر مخلوط کنید. سپس خامه و هلوی میکس شده را اضافه کنید. حالا شیر سرد را نیز به آرامی اضافه نمایید تا نشاسته کاملاً باز گردد و در شیر حل گردد. بعد از این که برنج کاملاً نرم شد، دانه های هل را خارج کنید و سپس ترکیب شیر را به برنج اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: خواص و مضرات هل و طبع و مصلح آن

مرحله سوم؛ آماده کردن پودینگ

بعد از اضافه کردن مخلوط شیر به پودینگ آن را هم بزنید و اجازه دهید مواد پودینگ برای 20 دقیقه بجوشد تا غلیظ گردد. اگر غلظت پودینگ زیاد شده، می توانید اندازهی شیر به آن اضافه کنید. حالا گلاب را اضافه کنید و صبر کنید دوباره پودینگ بجوشد. سپس شعله گاز را خاموش کنید.

مرحله چهارم؛ سرو کردن پودینگ

بعد از آماده شدن پودینگ برنج باید آن را در ظروف مورد نظرتان بریزید. سپس روی پودینگ را با ، خلال پسته و اندازهی هلوی خرد شده تزیین کنید.

نکات و فوت و فن های طرز تهیه پودینگ برنج با طعم هلو

*برای تهیه پودینگ برنج با طعم هلو بهتر است به جای برنج کامل از بهره ببرید.

*اضافه کردن وانیل به پودینگ برنج اختیاری است، اما وانیل عطر دلپذیری به دسر شما می بخشد.

*برای درست کردن پودینگ برنج با طعم هلو بهتر است از برنج نیم دانه ایرانی بهره ببرید تا دسر شما خوشمزه تر گردد.

*برای تهیه پودینگ برنج با طعم هلو برای نوزادان زیر 1 سال باید این پودینگ را بدون عسل، وانیل و دارچین آماده کنید و تنها از برنج، شیر، ماست و کشمش بهره ببرید.

*در صورت تمایل می توانید در طرز تهیه پودینگ برنج با طعم هلو از اندازهی خامه صبحانه نیز بهره ببرید.

*اضافه کردن انواع مغزها مثل گردو، فندق، پسته و بادام موجب خوش طعم شدن پودینگ برنج می گردد.

*برای آماده کردن پودینگ برنج با طعم هلو باید برنج ها را نرم تر از حالت عادی بپزید.

*اندازه شیرینی پودینگ برنج با طعم هلو به ذائقه شما بستگی دارد، در صورت تمایل می توانید از اندازه شکر بیشتر یا کمتری بهره ببرید.

سوالات متداول

برترین برنج برای تهیه پودینگ برنج با طعم هلو چیست؟

برای درست کردن پودینگ برنج با طعم هلو بهتر است از برنج نیم دانه ایرانی بهره ببرید تا دسر شما خوشمزه تر گردد.

روش تهیه پودینگ برنج با طعم هلو برای نوزادان چگونه است؟

برای تهیه پودینگ برنج با طعم هلو برای نوزادان زیر 1 سال باید این پودینگ را بدون عسل، وانیل و دارچین آماده کنید و تنها از برنج، شیر، ماست و کشمش و در صورت تمایل زرده تخم مرغ بهره ببرید.

منابع: recipes، simplysogood

منبع: افق کوروش

به "3 طرز تهیه پودینگ برنج با طعم هلو با کمپوت هلو و هلو تازه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "3 طرز تهیه پودینگ برنج با طعم هلو با کمپوت هلو و هلو تازه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید