کوکی جو، انجیر و شکلات
به گزارش علیرضا و محسن، این کوکی برای وعده صبحانه بمب انرژی به شمار می رود زیرا سرشار از مواد مغذی و پر ویتامین است. آن را می توانید همراه با شیر میل کنید.

- تعداد: 24 عدد
- زمان تهیه: 5 دقیقه
- زمان استراحت خمیر: یک ساعت
- زمان پخت: 15 تا 18 دقیقه
مواد لازم
- نصف پیمانه + 3 قاشق غذاخوری کره
- 2/3 پیمانه شکر
- 2/3 پیمانه شکر قهوه ای
- دو عدد تخم مرغ درشت
- یک قاشق چایخوری وانیل
- 1 ¼ پیمانه آرد کامل
- 2/3 پیمانه جو پرک
- یک قاشق چایخوری جوش شیرین
- نصف قاشق چایخوری نمک
- 255 گرم شکلات تلخ خرد شده
- 1 ¼ انجیر خشک خرد شده
- نصف پیمانه پودر نارگیل
طرز تهیه
1- شکر و کره را حدود 3 تا 5 دقیقه با یکدیگر مخلوط کنید تا پف نمایند و خامه ای شوند. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
2- در کاسه ای دیگر، همه مواد به جای مانده را با یکدیگر مخلوط و آنها را به مخلوط کره اضافه کنید.
3- خمیر به دست آمده را به مدت 30 تا 60 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خمیر به اصطلاح برسد. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را نیز با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
4- خمیر را با قاشق و با رعایت فاصله، داخل سینی بریزید و به مدت 15 تا 18 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
منبع: فوت و فن / food52.com
تاریخ انتشار: 18 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 18 مرداد 1401
گردآورنده: alirezamohsene.dabiblog.ir
شناسه مطلب: 26382
به "کوکی جو، انجیر و شکلات" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "کوکی جو، انجیر و شکلات"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید