طرز تهیه ژله رولی؛ دسری مجذوب کننده

به گزارش علیرضا و محسن، کافیه برخی وقتها کمی خلاقیت به خرج بدیم و از نتیجه کار لذت ببریم.

طرز تهیه ژله رولی؛ دسری مجذوب کننده

مواد لازم برای تهیه ژله رولی:

  • ژله در رنگ دلخواه: یک بسته
  • آب جوش: کمتر از یک لیوان
  • بستنی وانیلی: یک دوم لیوان

طرز تهیه ژله رولی:

1. برای درست کردن این ژله ابتدا ژلاتین را در ظرف استیل ریخته آب جوش را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حل گردد ، بهتر است برای حل شدن ژلاتین آن را روی حرارت غیر مستقیم قرار داده خوب هم بزنید تا تکه های ژله باقی نماند.

2. میتوانید برای تنوع بیشتر از چند رنگ ژله بهره ببرید.

3. در این مرحله بستنی را از فریزر بیرون بیاورید داخل ژله قرار دهید و صبر کنید تا حل گردد ، مواد را خیلی هم نزنید، یک قالب مستطیلی با ابعاد 20 در 30 را آماده نموده همه جای آن را با سلفون بپوشانید.

4. حالا مواد ژله را داخل قالب بریزید و برای 45 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا ببندد بعد از گذشتن این زمان قالب را از یخچال بیرون آورده با یک چاقوی تیز برشهای موازی روی ژله ایجاد نموده و هر برش را رول کنید.

5. بعد از اینکه همه ژله را رول کردید آن را در دیس پذیرایی بپچنید و با شکلات های رنگی تزیین نمایید و ژله ها را به مدت 2 ساعت دیگر در یخچال قرار دهید تا خوب بسته گردد.

منبع: ایرنا زندگی

به "طرز تهیه ژله رولی؛ دسری مجذوب کننده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ژله رولی؛ دسری مجذوب کننده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید